Ogos 21, 2011

Jom Lembapkan Kulit!

Oh..Kali ni nak share with you guys,about *NEW* Skin Product from Vaseline.Well,sape tak kenal Vaseline kan?Pelembap kulit paling bagus abad ini!

*Abaikan muka semak nih*

Okayh.Market hari ni sangat bagus laa..Why?Yelaa..Because they are starting to aware about how much important penjagaan diri tu tanpa mengira any gender.
And because of that,Vaseline has introduced this :

Vaseline for Men UV Whitening body Lotion!
I bet you're gonna love it!The smell..And non-sticky formula.

Memandangkan kulit saya macam kulit Rhynocerous ni,saya amat memBUTUHkan product seumpama ini.*Did I curse just now?*

And I don't care when people always said,
"You're just like a women.Even women pun tak pakai benda alah ni."
Oh kamon laa kamoonn laa guys!

Penjagaan diri tu dah tak tertumpu pada gender wanita sahaja hari ni.Lelaki pun nak jugak menempek-menempel semua benda ni!:P



10 ulasan:

♥Aien Najwa♥ berkata...

oh..i'm fine..
bdw, nie product laki dikire terbaek..bagus utk knowledge bgi kaum laki..(",)..

rayne rawt rawt berkata...

hahaha .. lelaki pon nak kulit lembut

Adam Haiqal berkata...

ecehh!:)

iMBobo berkata...

betul tu! lelaki pun kena jaga penampilan, baru lah dikejar wanita2 cun haha

Adam Haiqal berkata...

setuju bobo!sep sepp!!;P

Scarlett O'Hara berkata...

Untuk gadis2 yang ada masalah bibir kering, produk Vaseline khas untuk bibir pun bagus.

amir aizat berkata...

nice!

Noraien berkata...

vaseline mmg product yg bagus..aien pki lotion dye,wngi seyh...hahha :D

Jiejah Gorjes berkata...

produk ni mmg bagus dari duluuu lagi kan. akk pun guna losyen dia bess bau dia soft jerr.

Puanbee2 berkata...

Assalamualaikum ..

saya nak inform pada penaja semua kontest dah tamat.. so boleh lah mula edarkan hadiah yang ingin di beri ..sini ada link..

lepas raya lah hantar k ..

http://puanbee.com/kontest-duit-raya-telah-ditutup-dan-pemenangnya-ialah/