Oktober 20, 2011

Buffered Earning by Maxis

Alhamdulillah.Rezeki ada di mana-mana.
Macam saya,saya amalkan menyebut 'Ya Razak' bermaksud 'Rezeki' setiap pagi bangun tidur.Dengan mengharapkan rezeki saya datang dengan melimpah ruah dan dengan izin-Nya.

Well,for this time,pihak Nuffnang sekali lagi memberikan saya Buffered Earning yang seterusnya.Rezeki laa tu kann?Kali ni datangnya daripada Maxis Prepaid Data Roaming (Grapevine)
Like seriously,I have no idea what it is.My bad!Malas nak research ;P

And thanks to readers and followers yang selalu click ads di blog bersepah nih.Kalau korang tak singgah,takdelah trafik.Pastu takdelah datangnya ads berkelip kelap tu semua.Ye tak?Hewhewwhew!Thanx aw!Appreciated it :)

2 ulasan:

Ungu Violet berkata...

rezeki tuu..:)

NURUL ASHIKIN berkata...

dear adam:akak tumpang gembira