Oktober 07, 2011

Trip to Singapore

Phewww!Sorry readers!I'm fucking busy with my assignment and classes.
Well,busy busy pun,sempat juga melarikan diri ke Universal Studio Singapore baru-baru ni.Hehh!;P

What can I say about Singapore?Hurmm..
It was great!
Like seriously, their country are very clean!Even though it's just an apartment!
And the thing that make me so impressed was,their peoples.They are very discipline.Train pun tiba pada waktunya.And diorang ni jalan laju nak harammm!Even escalator pun laju!OMG!

Okay la.Enjoy these pictures babe :)

My mum - very sporting,isn't she? :)

Haruslah bergambar dengan kartun-kartun ni semua bila dah ke Universal Studio!;D

Far Far Away Castle - alaaa...citer Shrek tu :)

Dah kebulor,ape lagi boleh dibuat selain melantak....
(abaikan muka berkilat nih)

Shopping tu W A J I B!

Okay yang ni cam haram!Roller coaster tah berapa degree berpusing pun aku tatau.Yang pasti,aku memang tak bole naik nate ni!Boleh mati terkejut telo aku nanti.

with Best buddy :)

Monument Library ala-ala London 50's

Phewww!Sorry la tak dapek nak upload pictures bebanyak.Kang you all muntah meluat segala!;P

Well,lepas ni kene focus pada study and classes pula.Is it enough for vacation?Nope.Coming soon - Gambang Resort,Pahang.Counting days...

11 ulasan:

::ini belog saya . cinta hati saya:: berkata...

halamak . sangat bestnye pergi universal studio .

tak pena pegi lagi nie . hee :)

beLLa berkata...

syokknye! ade ole2 tak ntuk blogger? *tak malu betol ;p

zareliqa afiqa berkata...

mmg best! tp kenapa pic sy takde yer? eheee :D

Ungu Violet berkata...

beznye holiday...:)

azman berkata...

hmmm nak pegi jugak.. pecah tabung pun duit tak cukup jugak...

ain dzaya berkata...

waww!!beznyerrr

namaakulynn berkata...

rollercoaster tu macam cool! ;p

princess nabila berkata...

bestnye dpt pegi sane..**sgtjeles**

CTK berkata...

waaa..nk jugk bergambar ngan patong besar tuuu..huhuhu

Mommy Liz berkata...

One of my dreams is to go to Universal Studio, but unfortunately, with so many kids we have, we can't afford it, thanks for sharing your pictures.

ChocStrawberries berkata...

da lame nak pegi sngapore tp xsmpt2 jgk.. nanti nak pegi jgk la