November 03, 2011

Collagen Dust Part II

Well well well...
Hari ni saje check Nuffnang nak tengok keyword yang contributed traffic kat blog Adam nih.
Most of it about Collagen Dust.
So,Adam terpanggil lagi untuk buat entry pasal product ni.

As you know,collagen ni ada banyak function to our body.Antaranya :

1. Rejuvenate,regenerate and revitalise skin
2. Create glowing and radiant complexion
3. Improve hair,and nails and connectives tissues
4. Implrove sleep pattern
5. Firmer.even-toned and younger looking skin

For Collagen Dust ni,you all boleh letak 1 teaspoon into your drinks,food and even to your skincare product macam moisturizer.2X sehari tau.
Macam Adam,Adam amalkan 1 teaspoon when I woke up in the morning and 1more for night before sleep.Kadang-kadang tu,letak sikit dalam moisturizer sket.Hewheww..

Ni gambar yang terbaru Adam.No edit okay.

Adam pun ada jual produk ni and product vitamin C for injection.Kalau ada yang berminat nak beli or nak survey harga,boleh emailkan Adam di freaky_boyz89@yahoo.com.my
AWAS dengan product tiruan.Pastikan ada logo hologram pada packaging.

5 ulasan:

Norlida Ramli berkata...

hehe..cam best je..harga brapa tuh?hehehe

Adam Haiqal berkata...

utk collagen dust,harga dia rm170 siap post :)

Cik Ketam Malas berkata...

boleh guna utk smua golongan ke?

Adam Haiqal berkata...

semua buleh kecuali budak2..hahahaa;D
elok utk pada yg selalu sakit tulang..

.::: Princess MOMOY :::. berkata...

beli kat HZ ker dear ?