November 08, 2011

Shape Up Your Lifestyle!

(Gigih scan gambau ni)
*taken from Galaxie Magazine*

Hewhewheww.
Anak muda sekarang tak mengira jantina asek sebok nak berdiet segala bagai demi mencaai cita-cita mereka - cakap dengan penuh semangat formal.

Boleh nak diet tapi kalau makan tu macam rimau kebulur seminggu, jangan nak berangan sangat peliss.

Yuuhuu!
With Fitnesse,you may...

Shape Up your Lifestyle!
*mata berbintang-bintang*

Lepasni boleh la berangan dapat shape macam Deborah Henry. (berangan lagi)

So tunggu apa lagi?Nak tunggu lemak kau tu bertingkat-tingkat baru nak merangkak cari makanan sehat?Jommm join Adam!Kita buat challenge 14 Days!
Toksah nak masuk Biggest Loser bagai.Tau kau tu malas nak senaman kann Adam!

Oh..Fitnesse ni boleh didapati di kedai-kedai runcit ataupun store berdekatan rumah pakcik Ali kat hujung kampung sana.Bye~

Tiada ulasan: