Januari 27, 2012

Between Holidays and Healthy

 Ahh....The holiday are finally coming! 
Yeahh! It's nice for having VALUABLE time - sleeping, eating, watching Korea movies *sambil lap-lap airmata* , and surfing sampai modem tu meletop,baru nak berhenti. Seriously it's really fun!

Pheww! Since cuti sebulan setengah dan tidak berpeluang untuk bekerja, maka haruslah berperang dengan nafsu makan dengan mengunyah cikedis sambil tengok 'Keeping Up with The Kardashians' and 'Dirty Soap'. Memang seronok mengunyah cikedis tengah malam, kan kawan-kawan?

Photobucket 
 Takpe takpe. Cuti sebulan ni kena rajin pergi jogging kat Tasik KJ tu. Lepas jogging, swimming pulak. Untunglaa tasik tu dekat dengan swimming pool. Tak sabar nak dapatkan berat badan yang ideal!

Photobucket 
 
 To all my readers yang tengah holiday sakan tu, sila lah ambil peluang ni untuk kita sama-sama menjaga kesihatan. Seronok sangat ke jadi demok nih?

5 ulasan:

misyamissyou berkata...

mmg dah lame gile xjogging ni..hehek seronok je demok..tp pandai2 la kuruskan badan bile dah demok..:P

Adam Haiqal berkata...

untunglaa senang nak kuruskn bdn..sy ni klu dah naik skali,mmg nak turun tu susah~hahah

misyamissyou berkata...

haha takes a lot of workout jugak nk kurus tu..xde yg senang kalau nk cantik

naiemah_ramli berkata...

gd luck..smoga mndpat brat bdan yg ideal =)

Adam Haiqal berkata...

amin :)