Januari 29, 2012

The List-of-Thing


Well, this is my habit. I loved to bring a bag wherever I go,especially when traveling. Why? Haa... Sebab kat dalam tu laa you can keep all those stuff. Dalam erti kata lain *eh macam tulis karangan BM pulak guna ayat ni* , bag ni dah macam pocket Doraemon! 


Well, I will make sure all these stuff kena ada dalam bag. 


1. Beloved-gorgeous I-Phone 4

2. I-Phone Case * FYI, case ni my mum punya. This case were made from Swaroszki and bedazzled. She bought this from Riyadh, place she worked.

3. Lip Balm. Ooh ni memang kena ada sebab bibir I yang mungil ni selalu saje kering. Bila dah kering tu,haaa mula lah nak kopek-kopek bibir tu sampai berdarah! Sadiss gila kann?enn?en?

4. Wallet. Must-Have lah. Kalau tak,mane nak simpan duit beribu-ribu tu. *cehh!*

5. Eye-Drop Lenses. Ini bukanlah sesuatu yang wajib ada dalam bag ni sebenarnya. Cumanya bila Adam pakai lense, mata ni akan jadi fatigue gila especially when I wear it more than 8 hours!

6. Voucher BB1M - ehh?HAHA. Bila mood shopping terasa mau datang dan tersangat membuak-buak , maka haruslah lekas-lekas keluarkan voucher ini! Gunakan tanpa was-was!

7. GATSBY Oil Paper. Muka yang berkilat memang mencemar maruah enn?en?? Rasa tak confident je bila catwalk kat depan orang ramai, muka tu ala-ala shining gituu. Ingatkan shining-glowing ke apa~ Huh!

8. Case for Lenses. Like I said, tak berapa nak penting, tapi penting kalau pergi keluar pakai lenses, bila rasa rimas, cabut je mata palsu tu.

9. BlackBerry Bucuk! Muahh Muahh!

8 ulasan:

Detective Fiqa berkata...

waduhh. haha. banyak2

Hafiz Al-Pazin berkata...

mak haih, bagi aku satu la phone. budak2 tak leh pakai banyak2. haha

Adam Haiqal berkata...

hehehe ;D

CikAnyss' :O berkata...

haha .. mcm perempuan la u , hihi , jgn marah .. btw reason u bawak tu mmg logik .. i tak bawak apa pon bila keluar , duit pun tak bwk , sebab guna duit mummy i yang ikut sekali , uhu

Adam Haiqal berkata...

cik anyss..hahhaa poww duit mak ke?:)

Mr.She berkata...

BB1M tuu.. kehkeh :P

mira maisara berkata...

no satu tu kalau xadek boleh mati kutu agaknyer

-.p

pykapikot berkata...

banyaknye barang , macam gurl :) hee . tapi bagus ape , semue ade sendiri , tak payah mintak orng kan ? Btw : pyka pun ade jugak BB1M tu , haha . tak tahu nak buad ap :)