Mac 07, 2012

Teh Herba Orang Kampung Rahsia ku Slim *Auww*


In my last entry I wrote before, there are so many people asking me, 

"HOW TO LOOSE WEIGHT WITHIN 2 MONTHS?" 
*Err.. Actually, I lose my weight within 1 month IF consistent*

So here I'm gonna share with you what is my biggest secret. *not biggest secret anymore*


 Okay, seriously. I started using this product when my sister beli Teh Herba ni kat kedai jamu *kedai jamu uolss!*. At first, I nak tengok kesan pada dia dulu. Malam tu dia minum, esok pagi I kena queue depan pintu bilik air.*muka serius habis nih!*

So, I pun try lah. Like seriously, esok pagi tu tak payah orang kejut bangun pagi-pagi, I bangun sendiri mencari toilet. Memang dia cuci habis perut I tell you! Can u imagine, before afternoon, more than 5 times I keluar-masuk toilet! *Itu belum kira dalam toilet,macam nak roboh paip tu bila meneran!*

*Camni laa muka lega gila bila dah keluar toilet!*



P/S : Untuk mereka yang bekerja tu, mungkin kurang sesuai kot kalau nak diminum semasa waktu bekerja. Takut-takut tengah meeting tu, you terkentut bunyi kuat, or the worst part, you tercirit! Homaiii =_='

13 ulasan:

Sam Banjamin berkata...

dah berapa kilo turun sejak minum ni? hehehe... sakit perut macam makan julap daaa... hahahah

jom kunjung blog saya. harap ade hubungan dua hala dari gang-gang gerila penulisan kreatif ni... tak follow tak pe, coz update masing-masing dapat dilihat dari ping di GPK. dengan rendah diri dan rendah hati, mengundang tuan/puan ke blog saya. tinggal2kan lag jejak atau komen di mana-mana

http://thetimelines2u.blogspot.com/2012/03/tebiat.html


zul a.k.a sam banjamin
(pengasas gerila penulisan kreatif

Apai berkata...

tried it before..it works but then tak tahan kene berulang alik ke bilik temenung...huhu

NURULHANIF berkata...

ala nak kurus jugak tp keje.. xkan nak g berlari ke blik air.. adoi.. xlarat.. hehe

shiema sufian berkata...

shiema minum jugak teh herba tapi amik yang uncang. takde kesan bagi shiema. tapi memang kerap ulang alik masuk toilet laaaah. hoho.

izan mama mia berkata...

mg adam cepat kurus....mesti jg pemakanan,br sihat.. ehe. :)

Liyaa Mf berkata...

Tak perlukan ubat kurus :)

Popkorn berkata...

ko rase perlu x aku kuruskan badan lagik?
hahaha

Niza Romli berkata...

sy pun minum teh herba ni, tapi bukan untuk kurus... sy minum sbb sy sembelit. Jadi, teh herba ni salah satu penyelesaiannya. sgt bagus :)

NAZRUL AZAT berkata...

nak tryyyyyyyyyy ;-)

Adam Haiqal berkata...

actually,adam ni senang nak gain weight but in the same time,cpt lose weight..mybe it's a gift for me :)

yang penting,senaman yg teratur dan juga pemakanan haruslah dijaga sepenuh dan sebaik mungkin..itu rahsia adam juga utk lose weight ;D

Ckin Kembaq berkata...

tuan rumah sewa pun minum ni.. ^_^

Koding berkata...

Awek tiga orang tu cakap apa??

Jemput singgah ke blog Koding...

hyz berkata...

teh bg gemok x de?