April 30, 2012

Between Memberku Hawa and Hamis Jalikha

Last nite, budak anti-sosial sorang ni terponggok sorang-sorang dekat rumah sewa beliau, walhal teman serumah sedang hangat berjimba-jimba di Uptown Shah Alam. Sorry lah, it's End of The Month. Money-kering. So,duduk diam-diam di rumah is the best solution ever! ( dalam hati kau paham-pahamlah Senah! )

Macam biasalah, bila dah bosan tengok news BERSIH 3.0 without ending ni, kaki di'panjang-panjang'kan gara-gara malas nak bangun tukar channel. Terbuka pula TV3.

 

"Memberku Hawa"
 Tengoklah sorang-sorang budak ni dengan mulut ternganga. Loser gile. Suddenly I noticed, nama Hanis Zalikha terpalit kat screen tu. Automatically muka terus dekat seinci depan TV dan kaki diturunkan.


And YES, she's really there! Dah berlakon pula sekarang you, hun! Kalau nak tengok Miss Blogger kita ni, jangan lupa saksikan beliau.

"MEMBERKU HAWA" - EVERY SUNDAY - 1030-1100PM


No TV at home? Don't worry, now you are able to watch online. Just click
"MEMBERKU HAWA"

Secret-Admire-Forever-HamisJalikha

9 ulasan:

caliph shuriken berkata...

last week ada tgk.. x sangka yg tu si hanis, huh...

Farah Nurhalida berkata...

uuuuuu

Farah Nurhalida berkata...

uuuuuu

eLL berkata...

hanis dah jd pelakon yer skrg...

Adam Haiqal berkata...

caliph,ye memang tak perasan itu dia sebab character dia annoying gile kan?:)

afzalsukasuki berkata...

ko tggu plak aku berlakon..aku tak main drama. aku masuk wayang terus..

..tapi wayang kulit la hahaha


*kemain ko punya teruja kan?kan?hahaha

Adam Haiqal berkata...

mcm baguss je kau tok ketua!:0

LaLa mhdnor berkata...

kak hanis comel jadi pelakon, harus tengok =D

-SUPERGIRL- berkata...

tak prasan pulokkk .. comingsoon cerita memberku adam . you lah jadi hero eh ? muehehe