Mei 17, 2012

Discover Tioman!

First of all, I would like to say SORRY, SORRY and SORRY for being silent for a long time! I've been busy with the assignments, event to handle, classes, Facebook, Twitter, eh? And so many things-lah. Sampai satu tahap, rasa macam nak hentak kepala kat dinding!

Ohh btw, last week ( 11-13th May ), my class ada buat trip ke Tioman Island, which is for assignment project. Since I took minor in Tourism Management, maka haruslah keluar bergembira berjalan merantau senantiasa! Dan duit dengan lajunya mengalir *sigh* 

I love island! Why? Because I love the beaches! AGAIN. Beaches, not Bitches. 
Hati si budak kecik ni bertambah girang pabila melihat air laut yang biru kehijauan. Rasa seperti mahu melompat terjun dari jetty! Well, enjoy the pictures guys!




















Where to stay : Sun Beach Resort, Kampung Genting
Activities : Snorkeling ( is a MUST! ) , Scuba-diving ( If you have a license, why not? ) , hiking Kajang Mount.

Tips/Advice : Those who are not be able to sleep with the mosquitoes, disarankan supaya membawa ubat nyamuk. And kalau boleh, sila sediakan barang keperluan anda secukupnya because honestly, barang-barang runcit di Tioman are very expensive! Mineral bottle small size, it costs you rm2 - 2.50!

Go travel! And discover them!

3 ulasan:

zafira othman. berkata...

sesuai tak untuk bulan madu? hehehe

♥ Cik EylaDiLLa ♥ berkata...

wahh3..seronok nye g Tioman Island =)

Syakir Rahman berkata...

pergh laptop die, meletops...hahaha