Mei 20, 2012

Final Touch


Room.
For me, room is my second priority private place after bathroom or changing room ( you know why ). 
Dengan usaha peluh keringat ni, maka haruslah di'kerja'kan bilik ni sehabis dan selawa mungkin ( seperti competition "Bilik Paling Kemas" masa zaman asrama dahulukala. Aouchh! ), supaya pabila parents atau tetamu kunjung tiba kelak, tiada perasaan malu mahupun segan untuk show-off bilik sendiri.


Until this moment, I still cannot explain why is my laptop and my handphone is pink color. Because my mum gave it to me? Perhaps.


Bilik diserikan lagi dengan meja study murah beli kat kedai Indon area Sungai Buloh tu. ( Forgot the name already. ). Eh mana kerusi nya?

Meja Study + Almari 3 tingkat = RM110. 
Murah ke mahal?



Ikea's candles are still the best! My first choice.




Malamhari. 
 Wow! Seperti malam pertama.

7 ulasan:

hafiz hafizol berkata...

kemas je bilik ko time nak laetak lam blog kan. haha

KorN berkata...

adam. korn datang ni... perhh.. meriah betul aku tgk lappy ko adam... mcm bling2 pon hade..

Phat berkata...

sun beach?? baru2 ni opis ada buat kursus kat situ tp phat x g pun hehehe

nana kamarul berkata...

amboi ... lappy dgn phone nak pink aje. heheeee :D

|shuhadaothman|TM berkata...

pandai hias bilik :)

Cik Farz berkata...

waaaaaaaa~

.::: Princess MOMOY :::. berkata...

kemas
1st time jumpa bilik bujang yang sangat stylo
kemas banyak juga jumpa
yang kemas dan stylo mcm bilik u susah nak jumpa
ohsem!

murah la u dapat meja study + almari tu
sungguh!