Jun 06, 2012

KLCC Music and Light Festival 2012


Pada 4 Jun baru-baru ini, KLCC telah merasmikan 1 Festival yang dikenali sebagai Kuala Lumpur International Music and Light Festival 2012 bertempat di Suria Lake KLCC ( alahh, tempat korang selalu hisap rokok, cuci mata dekat luar KLCC tu. #Eh? )



Dan........
My Gang Four adalah antara Tetamu-Bajet-Tourist yang hadir pada malam perasmian ketika itu. ( Apesal bajet? Sebab bergambar dengan beriya-bersungguh mengalahkan tourists obesi lain! PARAH. )





Apa yang menarik nya di Festival ini ialah effect lampu 3D yang dipancarkan pada dinding bangunan di KLCC. Very cool okay! With the sound effects, menjadikan kami berempat bertambah teruja walaupun ketiak sudah 'menangis' ketika itu ( And I am the 'Smelly-Person' at that night. Tempek dengan perfume pun masih tak jalan. Abaikan si loser ni. Yes,Loser betol! =_=  )


Yang penting, masih sempat pose dengan masing-masing berketiak basah. 

Tahniah Gang Four.

##Oh ye.This festival masih berlangsung sehingga 8 Jun 2012. So, parents yang free tu,bawa lah anak-anak anda pergi menonton bersama-sama menikmati (mata.#Eh) dan menghayati keindahan lampu yang unik.

3 ulasan:

siti zulaikha berkata...

bw here.. wahh nice entry.. :) ohsem.. jmput dtg

Phat berkata...

meriah org bujang sorang ni

cendol berkata...

aha ketiak basah ! rexona tolong!!
kihkihkih