Julai 13, 2012

TheFaceShop Mask


Ramai yang salah anggap, kalau nak jaga kulit muka, hanya perlu memilih pencuci muka yang bersesuaian dengan kulit muka. Yes, that is true. But it is not 100% helped! Yes, seriously wa cakap sama lu! Lepas cuci muka, perlu ada toner, moisturizer segala.
Tetapi bagi insan bernama Adam Haiqal, beliau tersangat lah malas untuk memakai toner dan moisturizer. So, bagaimana beliau menjaga kulit muka tanpa toner dan moisturizer?

Yes, THEFACESHOP is his answer!

Didatangkan daripada Korea, maka haruslah cepat terpengaruh dengan awek-awek cun dan jejaka-jejaka kacak lagi jambu. Tanpa berlengah si Adam terus berlari mencari TheFaceShop. Like seriously, when you entered the store, akan termpampang pelbagai jenis face-mask tersedia untuk ditempek pada muka you all. 

Fungsi mask ni adalah untuk membantu membuang sel-sel kulit mati yang terdapat pada kulit muka.
Good luck peeps!


Si Pemalas.

15 ulasan:

bukankosong berkata...

aku guna yg murah je

setia smpai skrg

kalau tukar2 pencuci muka, muka terus naik jerawat balik

terkezut katanya

✿ pink velvet ✿ berkata...

rajinnyer jaga kulit muka :)

Cik Yaya berkata...

wahh maskulin..^_^ bgus..jga kulit..
kalah yaya ni...hehe ^o^

Cik tikah berkata...

serus nak pergi sana gak nanti :)

cikeyrah berkata...

pehhh bagusnye jaga kulit, kalah keyrah . .

Aida Omar berkata...

bagus la adam nie.. aida lagi pemalas dari adam. haha.. pakai skrub dan pencuci je. :P

Phat berkata...

guna air je cuci muka huk huk

ayanuts berkata...

tapi serius bila pakai rasa segar je muka

afzalsukasuki berkata...

ko ni bebetul jaga kecantikan muka ea?hehehe

mizz RFL berkata...

haha.. even aku girl pun, mls nk kai pncuci muka.. sbb ssh nk cri yg ngam dgn kulit..

Crafty Nieya berkata...

rajinnye !bagus3 :)

Edy Fee berkata...

perghh suci murni la muka ni

ayut berkata...

pergghhh..terbaik.gud2! :)

Harry berkata...

Hi, Nice post! Would you please consider adding a link to my website on your page. Please email me back.

Thanks!

Harry
harry.roger10@gmail.com

.::: Princess MOMOY :::. berkata...

i guna 2 brand je kalau fask mask
face shop and beauty diary mask
face mask tu item wajib 2x weekly bagi momoy
kalau budget kurang tepek diary mask jer
murah sikit