Ogos 01, 2012

Collagen Drink B.lift - Ziana Zain

t


Alhamdulillah, this is my first time using B.lift. What can I say about this product, it really works for me. Jeragat-jeragat comel di dahi dah semakin berkurangan. B.lift is a Collagen Drink that have been produced by ZZ Ventures. Company milik Ziana Zain. ( muka macam Jana Jen laa lepasni =_=' )


Lelaki hari ni dah semakin berfikiran terbuka dan berani mencuba dan mengambil berat pasal kesihatana diri. Kau tak jealous ke tengok artis lelaki Korea tu kulit kemain flawless?? Macam nak simbah asid kat muka diorang pun ada. Jealous sangat!

Bak kata orang, BEAUTY IS FROM THE INSIDE. Wuduk juga perlu dijaga. Yes, it is true! But Collagen is a medium that helps to stimulate your beauty darlings. (ecehhh!)

MAIN INGREDIENTS IN B.lift :
Collagen Extract, L-gluthathione, Tomato Extract, Aloe Vera Extract, Acai Berry Extract, Tanaka Extract, Vitamin C dan E.

PRICE : RM89.90 (Semenanjung Malaysia) , RM94.90 (Sabah/Sarawak) , SGD 53.00 (Singapore) , BRD 53.00 (Brunei)

CONTACT NUMBER : 013-5086764 ( my number )

Setakat ini, B.lift tidak dijual di mana-mana premis. Hanya dijual melalui stokis. So please be careful with fake products. Boleh terus SMS saya untuk keterangan lebih lanjut. Nak raya ni, takkan nak biar muka tu tak berseri. Harga pun murah.

5 ulasan:

Sofinah.L berkata...

wow! its collagen! HEhe..zaman sekarang ni dah banyak product macam ni dan..ramai lelaki mahupun wanita sedar untuk jaga kulit! =)

Nice entry...hehe..saya follow kamu ye.. so next time boleh blogwalking kat sini lagi.

Salam.

Share : http://www.sofinahlamudin.com/

bukankosong berkata...

jahat giler nk simbah acid

Edy Fee berkata...

perghhh terlebih cun lak nnt kalau mkan cologen aku ni.ahha

.::: Princess MOMOY :::. berkata...

dear boleh tahu kandungan mg dalam setiap INGREDIENTS ?

Collagen Extract, L-gluthathione, Tomato Extract, Aloe Vera Extract, Acai Berry Extract, Tanaka Extract, Vitamin C dan E.

dilladoodledat berkata...

ziana zain collagen ? hmmmm