September 18, 2012

#Melantak - Bonjour Garden, Damansara


Well, for this time, Adam nak bawa you all semua ke Bonjour Garden, which located nearby to Sunway Giza, Kota Damansara. 
Apa yang special nya tentang cafe ni, ianya berkonsepkan cafe dalam taman. There are a lot variety of food - local food, western food, dan sebagainya. Dapnyaa dapnya! (Air liur meleleh)





Konsep yang mereka gunakan sangat kreatif. Tiba-tiba ada meja style Japang kat side corner, tiba-tiba ada style classic pulak. Lepastu ada pastry side dekat tepi sana. Ah! Gemuk lah macam ni!



Si gemok ni suka chicken chop. No wonder lah.




Si tukang belanja. Terimakasih sayang!

#Blurppp! Ekskius me!

20 ulasan:

siti naqiah berkata...

ohh syoknye..nyum3, meleleh air liur kt sni, hihi..

LaLa mhdnor berkata...

tolong belanja saya pulak ye :P

NUR AIN AZMAN berkata...

Sedap nya tengok chicken chop tuuuuuuu

Phat berkata...

meleleh da ayaq liuq ni

Afifah Bt. Alias berkata...

Perghh. Cakap kat org belanja tu taknak belanja kita sekali ke? huhuhu

Adam Haiqal berkata...

afifah, hahahaa..:)

g0m0k9enDek berkata...

dah landing kat sini. best plak nengok internal design dia.. best gile

ch000tz axoera ヅ berkata...

salu gak gi area sana tapi untuk facial n massage ajer hehehe

Fiza Suhaimi berkata...

nyummm nyummm dapnyaa dapnyaa.. bila nak belanja fiza plak ni? heheh :D

farah comei :p berkata...

lah adam, dah aku dpt link kau pun dari si eiju kalau tak salah.

mr johnson, ni fara. haha.

Adam Haiqal berkata...

@farah, hahaha akhirnya,kau singgah jugak blog aku kan? thanks classmate :)

Everything's Everythings berkata...

Wooahhhh bestnya cafe konsep garden ni.. msti best je lepak lama2 xD
harga dia mcm mana? mahal tak? ;P

Adam Haiqal berkata...

@everything, harga dia not bad lah..standard harga chicken chop mcm dkt murni..

bukankosong berkata...

org belanja...on je!

Alynn Nyzaa berkata...

bestnye! sila lah belanja sy...:P

KorN berkata...

adam bila nak blanja aku kat sini pulak... ko ni, ngan aku pun nak beekira ke... sadis ah.. huhuk

MawardiYunus berkata...

pergh terbaik r tempt ni bro

Umar Kadir berkata...

dap dap!

.::: Princess MOMOY :::. berkata...

ending tu buat momoy terkezut jer

deqjamucuxx berkata...

sumpah best !!