Disember 12, 2012

White Muds Nose Pack by TheFaceShop


Bila sebut TheFaceShop, automatically telinga ni akan cepat tangkap, dan toleh dari arah mana datangnya bunyi tu. Kenapa? Ohh.. Because I've been using that product for this whole year! Yeah, loyal customer gituh. Definitely I am super-satisfied with this product! Paling suka pakai face-mask yang ada bermacam jenis sampai confused nak pilih. Paling PARAH, sebelum melangkah masuk outlet TheFaceShop, tanam niat nak beli 2-3 jenis mask sahaja. Tapi bila keluar aje dari outlet, TIBA-TIBA dah terbeli 10! (Face-mask pun nak shopping beriya! Ya, saya memang tak faham dengan diri sendiri.)

Stop cerita pasal mask. Meh dekat sikit! Kali ni nak cerita pasal their new products.

Anda ada masalah whitehead or blackhead? Same goes to me! I admit, pori kulit muka saya sangat besar! Maka banyak lah jumlah whitehead and blackhead terkumpul di situ. (nightmares!)

Very understanding with their consumers needs, TheFaceShop kali ini menampilkan satu lagi produk terbaru which called "White Mud Nose Pack" Ape benda tu?



Lebih kurang macam ni. Tapi ini product Clean and Clear.
Tapi White Mud ni, dalam bentuk krim. And then tempek dekat hidung and let it dry for 10-15 minutes. And when it completely dry, pull-off.



THE RESULT.

 Geram tengok whitehead and blackhead yang melekat! Sangat senang. Sekarang ada promotion 10-50% dekat TheFaceShop tau! ( the main reason why I love TFS! )

*Entry kali ni macam makcik-makcik yang berusaha keras nak nasihat all her daughters suruh jadi cantik,tak selebet!



8 ulasan:

miss fluffy berkata...

wahh cm best je tgk..klu tanggal abis whitehead gn blackhead mmg puas hati..

Aida Omar berkata...

same too me.. ada masalah blackhead and whitehead.. macam2 produk dah try tapi tetap jugak ada. huhu..

CekbOlat-bOlat berkata...

nk bukak tu mcm nk tercbutt hidung . grr _ _'

ececehh dukface anda comel :D

HAW berkata...

klu ko tak faham pasal diri sendiri Adam.. Haw lg laa tak faham dgn Adam.. hehe.. Haw tak pernah terfikir pasal mask2 nih.. apatah lg menggunakannya

gadis oren berkata...

hihi u look so cute lorh

ASYRAF LAZIM berkata...

ada masalah yang sama,, nak try lah product ni .

Cik Wannsury berkata...

hehhe..

alyrds berkata...

haha~... same with me! selalu gak soh ank² buah p buat itu ini dari depa duk saja kan??? but so hard to them till get rewards!!! ... hoho~