Januari 31, 2013

HOLIDAY!


Alhamdulillah, semester 5 terasa pantas berlalu. Rasa macam baru semalam mintak timetable from classmate. Rasa macam baru semalam kena marah dengan lecturer. Ahh.... Segala rasa! 'Tiba-tiba' dah cuti. TIBA-TIBA kauu jemah! 

 Memandangkan UNIFI di rumah secara rasminya telah dipotong oleh aku sendiri dek kerana jealous adik-beradik pakai internet laju kat rumah,aku di rumah sewa hanya Streamyx ( ini tidak adil! Hentak kaki! ), maka haruslah berhasad dengki dengan adik-beradik sendiri. Gigih start kereta, melayan jammed di federal semata-mata nak ke TM office untuk proses terminate. Tapi berkemungkinan besar nak ambil balik pakej UNIFI tu ;P
  


LOOK WHO IS REALLY EXCITED GOING HOME?
( Siap seat belt! K. )

 

3 ulasan:

Phat berkata...

nape jeles plak dam hehehe

вʋввℓɛ ρσρƨ berkata...

hahaaa.. jeles tahap dewa la tu sampai potong line umah adik ;) hahaa..

Cik Kay Jue berkata...

wah bestnyer da cuti... apa2 pun good luck..

kesian kat adik2 adam tak fasal2 xleh berinternet gara2 abgnyer jealous.. hehehe...

wah.. comel bear...