Januari 15, 2013

January 2013



Well, actually I had faced a problem with my laptop. Tengok screen dah boleh feeling tengok 60's TV siap ada bintik-bintik, format  3-4 kali sebab firewall entah apa-apa. Yes, I can say my life was miserable back then!

Mari kita lupakan masalah saya yang memang tak tahu bila akan selesai tu. I want to share you with some experience that I faced alongggg this month.



1st January 2013
New Year Eve at Dataran Merdeka.


2nd January 2013
This one was unexpected! I met Hanis Zalikha! *menjerit dengan nada excited pls!*
Well, at that day I buat appointment with her mom untuk beli Collagen Dust. But then terjadilah package "Beli Collagen Dust, dapat berjumpa Hanis." *gituh!*




New Hairstyle.
Actually I don't have any hairstyle since my rambut memang mengundang. Pakai lah segala product pun,tetap macam tu. Hasilnya, jadi lah macam kat atas ni. I'm no good in hairstyling. Sorry.









6 ulasan:

KorN berkata...

adam, anis lagi tinggi dr kau la adam. huhu

Sop Nama Saya berkata...

wah.. bergambar dgn hanis.. jeles x3

Maisarah Azmi berkata...

wah,,jumpe hanis tuh..btw, follow this blog..cntik la blog nie, jeles

hafiz hafizol berkata...

ala comelnye adam.. ha3.. kecik molek jee... :P

Aku Penghibur berkata...

wow ..untungnye

Faizol Dee berkata...

tggi gak hanis tuh..