Februari 12, 2013

Friend's Day Out ( Blogger Gathering )


Like seriously, niat untuk join any gathering seperti ini memang tidak pernah terlintas dalam fikiran buat masa terdekat ni. Bila memikirkan betapa kerdilnya diri nak berdiri sebelah blogger famous ( gila kau tak famous! Berdamping dengan NISA KAY, HIZAMI LI, DANIEL ADIE, SYAFIQ ROSLI, buat hati dupdapdupdap nervous. )

Tapi digigihkan juga kaki ini bilamana memikirkan mereka sendiri yang invite, maka haruslah bermuka tebal tetapi humble pergi juga join gathering ini. 












FRIEND'S DAY OUT #gather1102
Location : Malacca 
Theme : Potluck Lunch and some activities and games 
(Games paling fun especially design 'evening dress'. Tiba-tiba semua tunjuk terror pandai design baju. HAHAH )

Alhamdulillah,this event berjalan dengan lancarnya. Since I was the newbie yang join this event, haruslah mulut banyak diam secara tiba-tiba, terpaku, terkaku, rasa awkward ( ...dan segala rasa! )

Diharapkan dengan aktiviti seperti ini akan terus mengeratkan lagi ukhwah kita sesama blogger. Menulis blog bukan sekadar menulis semata-mata, malah kami bertukar fikiran dan berkongsi idea, maka terjalinlah satu ukhwah. ( Isn't that sweet? )


13 ulasan:

Azie Namico berkata...

wahhh ! best nyerrr...

FarhanahAdzlan berkata...

so sweett shangat2 hehe. best+dapat kawan banyak ukhuwah semakin rapat dan banyak lagi :)

Meow Aizawa berkata...

bestnya kalo dapat join gathering mcm ni.. dengan bloggers sume.. wow best best ^_^

ayie berkata...

Wah ayie pon teruja dapat jumpa blogger famous adam ni..hi adam

DanieL AdiE berkata...

Hehehehe...

Glad U had fun..

Pasni dah x boleh segan2 ye..

Jumpe di next gathering..huhu

Fyna Ahmad berkata...

waaaa...meriahnya.

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) berkata...

eee seronok nye gathering kali ni yeee. Sume blogger2 retis ade termasuk adam haiqal.

ehhh pic fashion show xde ke?? nak tgk laaa..

#lalalala

mr.syazwan berkata...

Tahniah anda menyertai gahtering ini

yg pasti meninggalkan satu seribu satu kenangan kan?

moga lebih akrab drpd biasa

=_=

Amir Rayyan berkata...

salam ukhuwah adam... :)

Lynn Easyanz berkata...

waa..nice..alaa..sedey..y xdi jemput?xcukup pemes ar nie..hehe

Remy hazza berkata...

wah!!!! best nyer..... Afa pun ada...patut ler mcm pernah nampak pic nie tadi...he3

zizidiazora berkata...

Hai adam, selamat berkenalan juga.. thanx sgt2 kepada semua yang hadir ke tempat abg zizi pada hari tu..just 1 nk ingatkan, kalau catwalk tu jgn la sampai bontot pun tercicir..hahaha...

Ika Ika Faid berkata...

best best.tp masih belum berpeluang join Friends Day Out dgn kengkawan blogger =(