Februari 18, 2013

Post-Gathering Blogger #santai1602


Belum sempat perasaan rindu itu hilang tatkala pertama kali bersua dengan mereka di event Friend's Day Out minggu lalu, minggu ini ( Saturday, 16th February ) kami telah mengadakan sekali lagi perjumpaan whereby we named it as '#santai1602' ( Tetap ada hashtag, Twithandle suruh! HAHA ) Boleh dikatakan sebagai 'POST-GATHERING' sebab kali ni tak ramai yang join. Kira-kira 15 orang. Alhamdulillah, rindu bertaut kembali! *gituuh!*

Apa aktiviti kami kali ini? 
Haruslah berkaraoke, potpetpotpet, makan-makan sampai beratus ringgit habis! (it's worth it because the foods are damn delicious! - terbayang ikan siakap sweet sour. Oh my Goodness air liur meleleh ketika ini! ) Thanks to Hamz and Abang Amir sebab belanja. Semoga Allah mencurahkan rezeki kalian lebih banyak selepas ini. Maaflah, saya masih belum bekerja, memang ada niat nak belanja semua tapi pitih tadop! In future, In Shaa Allah :'(









Leka main kira-kira seashell dengan lil Aiman ni. Tapi last-last yang syiok kutip sendiri. Apehal? Ohhh thanks Nisa Kay for took this picture. :)


Tak ingat laa nama kedai ni tapi lokasinya di Jeram, Kuala Selangor. Tepi pantai! Sangat sedap tapi kene datang awal. Kalau tak, silalah beratur panjang macam itik pulang petang sambil memilih ikan,udang,sotong. Total up dinner malam tu sebanyak RM240 SAHAJA (kene capslock sebab nak mensi semua kuat makan time ni.) Gila kauu tak kuat makan,karaoke 4 jam non-stop! *pitam!*


Bila dalam group conversation dekat Whatsapp, Abang Amir ada cakap, 'SELAMAT MENEMPUHI ALAM YANG BUSY LEPASNI ADA YANG BUSY BEKERJA, BELAJAR.' Alahai.. Janganlah cakap begitu. Sedih rasanya. Even baru je kenal u all, I  dah rasa macamana eratnya hubungan u all. Macam 1 big family. *kesat air mata*

Thanks pada semua yang join #santai1602. Antaranya Wan Fuyyyooo, MrHamz, Ayie, Nisa Kay, Amir Rayyan, Lil Aiman, Qarl Haiqal, Naim, HuffyHassan dan Khal.

For future plan, InShaa Allah, saya pasti join! Kalian semua best!

3 ulasan:

Amir Rayyan berkata...

Moga ukhuwah ini kekal #tiljannah inshaAllah.. :)

hafiz hafizol berkata...

untungla Adam.. :(

Diari Si Froggie berkata...

Patutlah macam kenal picture girl tu rupanya Nisa Kay.. hehe.. bestkan dapat berkumpul berjimba sakan hilang stress.. sedapnya makanan tu memang apdan dengan harganya :)