Februari 27, 2013

TIPS - How to Win Premiere Screening Nuffnang


Somebody asked me, 

"Ehh, boleh bagi tips tak camne nak dapat free screening ticket from Nuffnang tu?" 

Okay, for today, I will sharing with you especially the Nuffnangers, YES YOU sir on how to win the free passes to premiere screening from Nuffnang. Lai laii mai rapat!

KEEP ON UPDATE WITH NUFFNANG'S WEBSITE 

It just need 10 to 20 minutes only. Amboi korang! Kalau Facebook, sampai kematu bontot pun still boleh online kan? At Nuffnang's page, tengok lah apa entry terbaru website tersebut. Mostly, they all banyak buat announcement pasal premiere screening ni.



( EXAMPLE : Dead Man Down ads on Nuffnang page. )

Di setiap ending entry, mereka akan bagi 1 quiz untuk you all menangi. Mostly 1 winner can bring another 1 more person. So, 'gurlpreng-gurlpreng' kat luar sana yang banyak bikin blog luahan hati cinta segala tu, try laa. KOT la menang, boleh ajak BF kau free-free. Kau suruh la BF kau belanja makan,ok cukup!


( EXAMPLE : Quiz from Nuffnang )

Most importantly, you have to be be creative sikit dalam menjawab quiz tu. 

AS SIMPLE AS THAT.


 

2 ulasan:

cik tenggiling berkata...

awak bg jelah ticket free yg awk mng tu kat saya

Razil Tahir berkata...

oh gitu... nak jadi kreatip tue la susah sikit tue... huhuhuhu