Mac 04, 2013

Nuffnang Birthday Bash @ LUST, KL


On March 2nd, I was invited by Nuffnang to come over their Birthday Bash Party, which is located at LUST, KL ( I don't have any idea where's the location, tau-tau je dah terjumpa. Tiba-tiba dah ada dekat dalam club tu. EHH! ) So, gambar di atas ni adalah outfit yang telah Adam pilih pada hari kejadian. Sehari sebelum kejadian, sempat ber-MAD MARKET bersama-sama Nisa Kay di Sunway Pyramid. We've spend at least 4-5 hours just for searching our perfect outfits. Pftttt! Maka, terlabur lah duit ke atas benda alah ni. ( The truth is, seronok sebenarnya shopping sampai tak kisah 4-5 jam sekalipun! CEH. )




I'm not an alcoholic person. Thank you.


And these are the goodie bags for Nuffnangers!







Ni la dia barang-barang yang ada dalam goodies bag tadi.  Murah hati sangat Nuffnang nih.*HUGS*



DEEZER and DiGi's booth in the club. DEEZER is a new software playlist, whereby you can listen your favorite playlist without need to be downloaded! Cool enough! Try visit their official page at http://www.deezer.com/en/ for more info!
 




*** Malas nak tunjuk muka masing-masing SEBELUM dan SELEPAS party sebab hawokk sangat! ( Malu lah! EH. )

Thank you Nuffnang for the party! It was hell fun!

Psttt! Nuffnang is already known as Asia Pacific's First Blog Advertising Community! WOW! 

Tiada ulasan: