April 20, 2013

Where to Custom Design for your Smartphones?


First of all, sorry for being silent lately. Since this is the middle of the semester, maka bertimbun-timbun lah assignments to be done, mengalahkan setinggi gunung Kinabalu, dan kepala sekejap tingtong (dizzy) sekejap normal. Alahh, sape pernah jadi student Degree final year, faham lah kot. :)

ALHAMDULILLAH, my online shop business semakin maju ke hadapan. Since I'm studying in Strategic Management subject for this semester, maka haruslah I praktikkan and make a strategies for future's planning.

And this is one of it. Make a custom design for your smartphones.

What is Custom Design?
Whereby you can customize your own design, on your creativity. *either you all nak letak gambar pakwe-makwe korang, konon-konon suwittt tapi pastu clash sebab jodoh tak panjang kekdahnye, at last tatau nak buat ape dengan casing tu =_=' * pun boleh. Nak letak gambar sendiri dengan 'duck face' pun boleh. In other word, ANYTHING lah! (even your naked picture pun boleh! Kbye)

How to Customize My Smartphone?
Instacasess_closet hanya menyediakan medium untuk printing your design only. Design is all on you. You can ask your friends who expertise in Adobe Illustrator or Photoshop, hoccay? 

What size?
Okay, you should submit your own design to our email at
instacasess@gmail.com 

According into this size:
7cm X 14 cm

Price?
RM50 per casing. (all including postage and the nude casing)

 Quality?
TIP-TOP don't worry!

For more info, visit my online shop business on Instagram:

instacasess_closet
  
**sekian** 

2 ulasan:

Diari Si Froggie berkata...

peh dah boleh design sendiri eh sekarang? kena pi beli hp baru nie.. hehe. :)

Marou Apple Hijau berkata...

galaxy mega 6.3 available?


Entri Baru Je Update : Buat Sendiri Oreo Milkshake Crunchy