Mei 21, 2013

InshaaAllah


 InshaaAllah, by early June my family and I will move into this Semi-D cluster house, which is located at Alam Suria, Bandar Puncak Alam. Alhamdulillah. Setelah sekian lama mencari rumah untuk family, akhirnya jumpa juga. Walaupun sekadar hanya mampu menyewa, tetapi berpuas hati sebab sewanya murah dan berbaloi-baloi-baloi. (Noks, gile kau tak berbaloi, sewa murah dapat rumah Semi-D, sape nak kasi?)




 This is the view from master bedroom. Untuk makluman semua, penempatan di sini masih baru. Tak ramai lagi penduduk. The peacefulness is belong to us lah khenz. So, kepada pembeli sekalian, boleh laa usha area sini. Jangan risau, Puncak Alam hari ni dah tak loser macam dulu. Upcoming project, ada Tesco weyh! (Budak baru nak 'up' berseloroh, macam tu lah!)

These are some facilities provided at this area:
- 4 rooms with 3 bathrooms 
( Harini mandi bilik air master bedroom, esok mandi bilik tengah, lusa mandi bilik bawah. Boleh tak camtu?)
- Easy access to Guthrie Highway  
(20-30 minutes to Damansara, Shah Alam, and Meru Klang.CENTRE.)
- Private parking up to 2 cars at one time  
(Ongkaye macam u all sekarang, tak sah kalau 1 kereta khenz.)
 

Bermula lah bulan yang sangat busy. Nak cari langsir, perabot rumah,dan macam-macam! HAHAHA (Gelak sambil nangis!) Tolong saya!

3 ulasan:

HAW berkata...

hebat ko jang!

bukankosong berkata...

coverage hnphone & tenet ok tak?

btw umah tuh sgt owsem!

Rianna Zin berkata...

welcome neighbour...