Julai 19, 2013

Post-Review "RED 2"


 

Baru-baru ni I pergi Premiere Screening from Nuffnang - RED 2 di GSC Mid Valley. On last week, I supposedly attend on Pacific Rim 3D, tapi tak pergi because malam tu adalah first night terawikh. And because of that, I need to attend yang RED 2 takut nanti #NuffnangTeam tanak bagi free passes dekat kita lagi dah.Wuwuwuu.. Gigih drive harung 'kereta semut' (jammed. leulz.) semata-mata nak ke sini.

REVIEW FROM ME:
RED 2 is the sequel from first RED film. But I missed out the first sequel. A bit worried takut both sequels berkait rapat and tak faham. But I was wrong. The story line is very simple, tak complicated nak faham and the most importantly, this film ada sense of humor - gelak terlebih dalam wayang! Eheh. RED 2 is about retired CIA agent, Frank Mosses (Bruce Willis - abam botak yang macho giloz) is dragged back into the game by his girlfriend (Parker) and old accomplice Marvin (Malkovich). 

Haiyooo cerita ni letopp weh! The action takes place dekat Europe - London, Moscow and Paris. Tak termasuk dekat Hong Kong pun hado (itu untungnya jadi artis antarabangsa. Takat Paris, tiket flight tu depa men baling kat muka hangpa aja. Eh. Terlebih.) Storyline yang tak berapa nak slow, dan tak berapa nak fast sangat. Easier to understand. Alah, I yang tak follow first sequel pun boleh faham, apatah lagi you all yang lagi hebat dari I ni khenz.





Well, IF you enjoyed the first part of this film, and wished it had larger than life action scenes, then RED 2 is your must-watch ticket for this weekend. Yayy!

1 ulasan:

ZaloraTeamMY berkata...

Salam daripada Zalora Malaysia,

Kami sangat meminati blog anda dan cara penulisan anda menarik perhatian kami.

Kami ingin bertanya adakah anda pernah membeli-belah di www.zalora.com.my ? Kami berminat untuk menjalinkan kerjasama bersama anda.

Email kepada kami di zalorateam@zalora.com.my :)