September 12, 2013

Sponsored Post - Milo Fuel for Champions


Since I was children, MILO and I dah memang sebati. Like my soulmate, my other half. Mana tak nya, every time before going to bed, pasti request dekat ibu suruh buat kan Milo, pastu letak dalam botol susu pastu 'nyonyot' sampai terlena. Pastu bila bangun dari tidur, rasa macam Milo basi dalam mulut sebab dah semalaman. Herghh! Like every single night macam tu. 

Terbaharu, MILO and Olympic Council of Malaysia (OCM) telah bersama-sama melancarkan kempen 'MILO- Fuel for Champions' at Aquatic National Centre, Bukit Jalil on last 5th September 2013. The ceremony was officiated by YB Encik Khairy Jamaluddin, Minister of Youth and Sports Malaysia.

And I was cordially invited by Nuffnang untuk turut serta dalam majlis pelancaran kempen ini. Thank you Nuffnang. 



MILO 'Fuel for Champions' campaign aims to empower and energise young sport talents to strive for success, bukan hanya pada peringkat penglibatan mereka dalam bidang sukan sahaja, malah untuk turut bersama-sama memberi inspirasi kepada keluarga di luar sana in order to encourage their children to participates in any sport fields since they are young.


Free Gifts from Nestle.

"MILO telah banyak memainkan peranan dan menyumbang di arena sukan Malaysia sejak dari dahulu lagi - by developing the nation's young talent and giving a greater truly inspirational." 
- YB Khairy Jamaluddin.


"In recent years, parents have placed immense emphasis in their child's academic success but we feel that it is important for our children to learn and experience the values that sports instil in them from a young age. By playing sports, children can explore their strengths; develop their mental, physical and social skills which will last through the years." 
 - Alois Hofbauer, Region Head of Nestle Malaysia and Singapore.

I want to highlight the point here.

"At Nestle and MILO, we believe that these values are not learned from books but experiences on the field." - Alois shared.

Nampak tak keyword yang Alois cuba sampaikan itu? Tak semua yang kita belajar di dalam class tu dapat kita praktikkan dalam kehidupan kelak. I can say that, in nowadays life, everything needs experience. Yes, EXPERIENCE. If you have superb qualifications in academic pun, tapi tak 'superb' in your social life, communication skills or experience, it won't help you. You will go nowhere. Remember, book is just your theory to learn, but your real teacher is your experience. (tiba-tiba berseloroh dah kenapa?)


During Q&A session with Nestle team and YB Khairy Jamaluddin.

As usual, MILO will be an official Nutritious Chocolate Malt beverage of the Malaysian contingent for the 27th SEA Games in Myanmar on this December.


Para atlet yang turut serta turun padang semasa majlis pelancaran ini adalah Yong Shiin Min (National Basketball Team), S.Kananthasan (National Relay Runnder), Muhammad Hakimi Ismail (National Triple Jump Athelete) and Khoo Chai Lin (National Swimmer). Mereka ini adalah barisan para atlet yang akan membawa nama Malaysia pada sukan SEA kelak. Syabas dan semoga berjaya!

Apart from that, majlis ini turut diserikan dengan pertunjukan gimnastik air oleh pasukan cilik kebangsaan. Awhh...That was amaaaazing guys! (Jakun because this is my first time I watched it LIVE, sambil mulut ternganga)



I still remember, the popular tagline of MILO.

"MINUM MILO ANDA JADI SIHAT DAN KUAT!"




I was paid by Nestle to wrote up this entry. Thank you Nestle.

This sponsored Post is by Nestle.


Tiada ulasan: