Oktober 24, 2013

Kekalkan Keanjalan Kulit Anda dengan Glowbro!

Hello everyone! How you guys doing?? GooooD?! Awhhh... It's been almost one month since the last time this blog was updated. Jadi risau pula bila tiada masa nak menulis seperti biasa. Dalam pada tiada masa tu, sempat juga jeling-jeling traffic blog ni di Nuffnang Stats. Alhamdulillah. Masih mencapai ratusan pengunjung. Blogger picisan macam saya ni harus lah berbangga bila hasil penulisan ini masih dibaca setiap hari walaupun sudah JARANG update. Well, thank you readers and followers! I do love you my supporters!(matilahh feeling retis sangatt!)

Okay for this time, Adam nak share dengan you all pasal kulit. Yes, KULIT. Dewasa ini (wahh dewasa kauu!), Adam perasan kulit di muka ni dah mula segan nak naik macam sebelum-sebelum ni. Mungkin hormon testosterone dah mula stabil kot (eceyh!!) Makan jangan cakap lah! Memang tak dijaga. Main sumbattt je mulut ni sampai berbuih. And then I noticed, rupa-rupanya sebab pengambilan makanan suplemen collagen yang Adam baru sahaja amalkan 3 minggu ini.

GLOWBRO. Yes BRO, it's GlowBRO!

Eh takk! Memang nama dia GLOWBRO lah bro!


What is Glowbro Collagen?
Glowbro Collagen is 100% pure collagen. Yes, 100 percent! So you don't have to worry about any other ingredients yang ada penambah rasa segala bagai tu. And FYI, bila umur kita mencapai 25 tahun, kadar collagen di dalam badan kita akan semakin berkurangan sebanyak 1-3% setiap tahun. Sebab itu kulit kita akan menjadi kendur secara perlahan-lahan. Even my mom pun amalkan pengambilan collagen dan vitamin C. 

Memang tidak dinafikan, kalau dah tua tu, tua jugak. But at least we have an effort how to keep healthy, young and for sake of our satisfaction. Collagen bukan hanya untuk kulit semata-mata, malah ianya bagus untuk pertumbuhan kuku, rambut, malah untuk tulang juga! Di sini Adam sertakan LINK berkaitan kebaikan collagen.




Ini adalah keratan akhbar pada bulan lepas tak silap. Dah siap masuk suratkhabar. Masih nak ragu-ragu lagi? Lagipula, harganya tidak lah semahal product lain, Cuma RM150 termasuk pos. Dia punya kuantiti sangat padat dan tepu! It's just worth it!



Ini adalah testimoni selepas penggunaan GLOWBRO selama 2minggu.
Basically, Adam amalkan meminum GlowBro ini setiap pagi selepas mandi (dicampurkan ke dalam mineral water, sebab tiada perisa. Boleh juga dicampur dengan minuman harian anda, juice, even your skincare product pun boleh) dan 1 gelas lagi sebelum tidur. 

For more info, you may visit their official page at glowbrocollagen.wordpress.com untuk lebih info dan boleh directly contact them on Facebook - GlowBro
You all juga boleh contact tuan punya badan yang hensem kacak bergaya, 


IZZAT ZIN - 010-2204776 
(nak tanya pasal product ni, nak tanya calon isteri yang macamana, nak anak berapa, nak hantaran berapa, pun boleh diacukan kepada beliau. EH!)

PSSTT! GlowBro is looking for stokis and agent around Malaysia. Let's!
 











Tiada ulasan: