Contact Adam

 photo tumblr_lypuuoAvDh1qirl5y.gif

Hello! Assalamualaikum!

Ohh you want to contact me yaa? Okay if you would like to ask me anything like 'Dah kahwin ke, anak dah berapa, kaya tak, nak number handphone..' dan sebagainya, you may do so at my facebook page.

Or else if you wish to talk to me in private (benda mengarut I tak layan, tapi depends la *EHH!), you may email me at izwan.hafriz@yahoo.com. Might not get immediately reply coz berharu-biru dengan spammers, iklan politik dan iklan menang judi segala. But I will try my best to get on you as soon as possible.

Hey heyy! Elok sikit. Dah jaman (zaman) technology ni,apa je yang I takde? Semua ada.

Twitter - @adamhaiqal89
Instagram - @adamhaiqal89

Ahh....Senang cerita, you all type je Adam Haiqal lepastu 'kelepupp'  terpampang muka I besar punya dekat screen you all haa kan senang!

Tiada ulasan: